CS Gura Humorului – Zimbrul Siret 1-3(0-2)

Meciul disputat sâmbătă la Gura Humorului, în faţa a doar circa 50 de spectatori, a fost unul în care oaspeţii şi-au dorit mai mult victoria şi au reuşit-o, chiar dacă gazdele intră mai bine în meci şi ratează prima ocazie importantă a meciului, prin Kuruc, cel care şutează puţin peste poartă în minutul 15. Urmatoarea fază aduce primul gol pentru Zimbrul, în urma unui corner de pe partea dreapta, Popovici reuşind să înscrie.

Golgheterul campionatului, Prisacă, nu acceptă ca echipa să fie condusă pe propriul teren şi în minutul 25 are golul de 1-1 în picior, dar şutează slab din 10 metri. Trei minute mai târziu oaspeţii realizează ceea ce visau: încă un gol, autor Râpă, şi meciul curge spre o victorie a lor, până la pauză reuşind să se apere bine şi să menţină rezultatul

Deşi partea a doua a aparţinut ca posesie gazdelor, tot oaspeţii sunt cei care marchează, în minutul 80, prin Pârlog şi meciul pare jucat. Numai că după doar 5 minute Prisacă şutează, mingea trece linia porţii, dar portarul Boboc reuşeşte să o respingă, păcălindu-l pe centralul Ignătescu, arbitrul neacordând golul. Cum oaspeţii, mulţumiţi de rezultat, se retrag în defensivă în ultimele minute ale partidei, vine şi golul de onoare pentru gazde, autor Prisacă, cel care în minutul 89 reuşeşte o lovitură bună de cap care îl duce în clasamentul golgheterilor la cota 28.

CS Gura Humorului: Negrea – Neagoe, Kuruc, Ruscan, Susanu, Boca, Gafiţa, Mihalovici, Botezatu, Prisacă, Timu. Au mai jucat Obreja şi Croitoru.

Multumim site-ului sportiv www.sportsuceava.ro pentru informaţiile oferite.

Reclame

Posted on 22/04/2011, in Meciuri and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: