Viitorul Liteni – CS Gura Humorului 1-3(1-2)

CS Gura Humorului a spart gheaţa şi a obţinut prima victorie din acest an învingând la Liteni cu scorul de 3-1(2-1) într-un meci în care nu li se acordau multe şanse humorenilor având în vedere ultimele evoluţii în campionat.

Prima jumătate de ora a meciului a fost la discreţia gazdelor care, aliniind cea mai bună echipă avută la dispoziţie, forţează deschiderea scorului, ceea ce avea să se şi întâmple în minutul 25, atunci când Moncea îl învinge pe Negrea după o acţiune individuală.

Până la pauză oaspeţii îşi revin din ceea ce ăarea şocul înfrângerii şi punctează de două ori, mai întâi prin golgheterul Prisacă cu un şut din interiorul careului, pentru ca doar 4 minute mai târziu Timu să îl imite cu un trasor din marginea careului mare.

Şi partea a doua a însemnat tot un iures al oaspeţilor, gazdele replicând de câteva ori pe contraatac, dar scorul final este stabilit de Pătraşcu în minutul 63 cu un şut de la circa 16 m care îl lasă mască pe Bejenariu şi humorenii recuperează din punctele pierdute în etapele trecute, fiind acum, cu 36 puncte lipsiţi de orice grijă în privinţa retrogradării.

Date oferite de www.sportsuceava.ro

Posted on 23/03/2011, in Meciuri and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu