Eşec în primul amical

În primul amical din acest an şi pe un teren foarte greu cu multă zăpadă, CS Gura Humorului a pierdut cu scorul de 4-1(1-0) în faţa echipei Avântul Frasin. Prima repriză a aparţinut humorenilor care au controlat-o aproape în totalitate având 3 mari ocazii de a deschide scorul prin Gafiţa, Beleca şi Timu, în schimb a doua repriză a fost una dezastruoasă pentru humoreni, din cauza terenului, jucatorii obosind foarte repede şi ne mai având randamentul din prima repriză, încasând 3 goluri.

Golul echipei humorene a fost înscris de către Timu în minutul 70. Golurile echipei oaspete au fost înscrise de: Pânzariu(’35), Cornel Căinari(’48, ’55) şi Prisacă(’68). Mai trebuie amintit că echipa oaspete a mai beneficiat şi de un penalty care a fost ratat de către Căinari.

Pentru CS Gura Humorului au evoluat: Cioltan, Kuruc, Ruscan, Faraon, Lazăr, Beldiman, Gafiţa, Horga, Timu, Pătraşcu şi Beleca. Au mai jucat: Puianu, Morar, Bandol şi Andronic.

Următorul amical pe care îl va juca CS Gura Humorului va fi marţi, 9 martie de la ora 16 pe terenul celor de la Foresta Moldoviţa(locul 8, liga a IV-a).

Reclame

Posted on 07/03/2010, in Stiri and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. dar de Neagoe ce se stie? Cine e antrenor la Humor?

    • Neagoe este imprumutat pana in vara la Foresta Moldovita(locul 8, liga IV), iar antrenor este Beldiman Adrian(CS II Gura Humorului). Robert Molocea este director interimar la clubul sportiv dupa plecarea lui Ciocoiu.

  2. =)) si-au luat-o periculos =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: